365 dagar = 1 år med Mr Right ♥

Igår firade jag och Mr Right ett år (tänk att tiden går så fort!). Vi började firandet med att fortsätta att börja packa upp saker i lägenheten. Av dom ca 20 (25?) flyttkartongerna fick vi upp ungefär 15 vilket vi var mer än nöjda med då vi fick besök av mamma och syrran som ville se hur det gick för oss.

Då regnet öste ner så gott som hela för- och eftermiddagen gjorde det inte så mycket att vi var inomhus och fixade. Vid 17-tiden började det spricka upp på himlen vilket var bästa möjliga timing då Mr Right och jag skulle bege oss in till Söder för en musselmiddag på Akkurat. Vi hade bokat bort till 19 och när vi lämnade restaurangen ca 20:30 var vi mer än mätta.

Mr Right har som ni säkert vet vid det här laget velat besöka en Skybar i Stockholm, så på hans förslag tog vi en promenad genom Gamla stan och till Vasagatan för att besöka Radisson SAS Blu´s Skybar. Högst upp på 9:e våningen tog jag ett glas vitt och Mr Right en öl medan vi njöt av varandras sällskap och den magnifika utsikten! :)

Nyfiken på Skybaren? Klicka här för mer info.

Skriv en kommentar