Att besöka en kennel.

Trots att det idag är våran ett åriga förlovningsdag så blev det ingen sovmorgon eller glamourös frukost. Istället satte vi oss strax efter klockan 08 i bilen för att klockan 09:50 infinna oss i Vadet, inte långt ifrån Uppsala. Mitt ute i ingenstans fanns ett fint hus och en gigantisk tomt. Där, klockan 10 på morgonen skulle vi träffa ägarinnan till en Jack Russel kennel för att titta på en valp till Mr Right´s föräldrar.

När vi klev ur bilen så var vi 10 minuter tidiga men bestämde oss ändå för att gå och knacka på dörren. Ingen öppnade och det syntes inget liv innefrån huset så vi gick tillbaka till bilen för att ringa ägarinnan och säga att vi var på plats. Ingen mottagning på telefonen. Kul...

Efter ett par minuter så kom en hund springandes ur skogen på håll och en stund senare kom ytterligare en hund. Hund efter hund kom springandes ur skogen och emot oss. Efter en stund kom även ägarinnan och vi hälsade innan vi gick in i huset. Väl inne fick vi träffa hunden som Mr Right´s föräldrar var intresserade av och till min stora förtjusning fanns även en valp som jag sett på hemsidan och fattat tycke för kvar. Efter att ha varit drygt 1,5 timme hos valparna så var både jag och Mr Right eniga om att valpen som Mr Right´s föräldrar var intresserade av var helt fel hund medan den som jag fattat tycke för var helt rätt.

Vi lovade att höra efter med Mr Right´s föräldrar om dom ville ha våran favorit valp istället och sedan återkomma till ägarinnan. Att besöka en kennel är som gjort för att köpa hund. Det är svårt att åka där ifrån utan att vilja ha med sig en sötnos! Vi får väl se om "vi" får med sig en söt valp hem :)

Bild på hunden som Mr Right´s föräldrar är intresserad av. Bilden är lånad från Blocket.se

Skriv en kommentar