Vår, sommar, höst eller kanske vinter?

Bröllopsplanerna fortsätter men inte dagligen och inte alls så intensivt som det kommer bli längre framöver. Målet är fortfarande 2012 och då förmodligen på sommaren. Fast samtidigt är det inte lite väl traditionellt att ha ett sommarbröllop? Visst klimatet är som mest behagligt på sommaren och det är även störst chans till bra och framför allt varmt väder, om det nu är vad man vill ha.

Men hur vet man egentligen vad man vill ha? Hur vet jag/vi att det är just ett sommarbröllop som våra hjärtan slår ett extra slag för? Jag tycker att vi svenskar har förmånen att njuta (och självklart även beklaga oss över) av fyra helt och hållet olika årstider, som alla på sitt sätt, har sin charm så hur ska man kunna välja? Våren då snön har börjat smälta, då vårens första knoppar börjar spricka ut och då solen äntligen börjar värma kinderna. Svensk sommar. Behöver jag säga mer? :) Hösten då löven börjar färgas och så småningom falla. En fin höstdag då solen tittar fram. Svensk vinter då den är så kall att det knastrar under skorna, då kylan biter i kinderna och då snön ligger vit.

Åååh vad svårt det är. Det lutar ändå åt sommar, men hur gjorde ni? Hur valde ni och framför allt, vad valde ni?


Bild lånad från Google.se

1 kommentarer

  1. Ulrika
    2011-02-09 kl 21:58:55
    Vi valde sommar dels pga bekvämlighetsskäl, att kunna vistas både ute och inne möjligör aktiviteter på ett annat sätt, men också pga den fantastiska årstiden med midnattssol som vi har uppe i norr där bröllopet kommer äga rum = fantastiska bilder ;) kanske ytligt men så är det :)

Skriv en kommentar