Sommarkänslor!


Bild från Skagen

U n d e r b a r t !

I lördags, sent på kvällen då kväll precis skulle övergå till natt, bokade jag och Mr Right våran semester. Det blir bland annat ett 10 dagar långt roadtrip äventyr som sträcker sig från Karlstad-Göteborg-Skagen-Løkken-Århus-Esbjerg-Lübeck-Köpenhamn-Karlstad. 

Den 25 juli, jätte tidigt på morgonen lämnar vi Karlstad för att köra till Göteborg. Där tar vi kvart i ett färjan över till Frederikshavn och bilar därifrån upp till Skagen där vi ska bo fram tills den 27:e. Från Skagen åker vi sedan vidare till Århus (Aarhus), med en kort avstickare till Lökken (Løkken). I Århus stannar vi också två nätter innan det den 29:e bär av till Esbjerg där vi stannar fram tills den 1 augusti då vi sticker till Lübeck och Tyskland.

Tanken är att vi ska få massa god mat, sol och bad i Skagen-Lökken och att vi i Århus ska njuta av maten, drycken och nattklubbslivet. Århus är ju Danmarks musik- och kulturstad nummer ett! Från Esbjerg ska vi göra dagsutflykter till bland annat ön Römö och det är även därifrån vi sedan kör ner till Tyskland och Lübeck som är sista anhalten för våran resa. På vägen hem kör vi via Köpenhamn.

Vi har en vecka semester innan våran roadtrip och även en vecka efter, vilket jag tror kan behövas efter allt bilåkande! Om du varit i Danmark eller norra Tyskland så får du gärna tipsa om platser/saker som man bör uppleva! Alla tips är välkomna :) 


Århus

Lökken

Esbjerg

Römö (Rømø) 


Samtliga bilder är lånade från Google.se, mina egna bilder får ni se i sommar ;)

Skriv en kommentar