Lek och lär.

Söndag och vi ska snart åka hem till Stockholm. Märkligt nog är varken jag eller Mr Right särskilt trötta efter gårdagens festande, vilket är skönt med tanke på att vi har 30 mil framför oss att köra.

Vi började morgonen med en långpromenad. Vi tog med Milou till den närliggande hagen där två islandshästar stod. Milou visade tydligt att han har terrier i sig och började först morra åt hästarna vilket sedan övergick i små-skällande. Plutten kan knappt skälla och det hela såg mest löjligt och gulligt ut. Trots detta tyckte vi att det var dags för Milou att träffa hästarna så jag lockade på dom och efter en stund kom dom gåendes :)

Väl hemma hos svärföräldrarna igen så kom jag på att vi faktiskt inte bara behöver leka inomhus med Milou utan vi kan ju även bege oss av ut i snön och leka. Så detta är precis vad vi har gjort. Vi har övat på att kasta en boll (som vi givit Milou i present) och tanken är att Milou ska apportera tillbaka den till oss. Det går sådär. Milou vill gärna ha bollen för sig själv och springer därför iväg och gömmer bollen då vi ropar på honom.

Men övning ger färdighet eller hur?

Skriv en kommentar