Home sweet home.

Igår vid 13-tiden kom vi för första gången på över tre veckor till Stockholm och tillbaka till lägenheten. Allt var sig likt hemma, som när på några växter som tappat ett par blad.

Efter att ha packat upp det mest nödvändiga ur bilen och fått lite thaimat i magen styrde vi bilen vidare hem till m&p för att få oss en kopp kaffe och nycklarna till min och Mr Right´s blivande, första gemensamma bostad. När vi kort berättat för m&p hur semestern varit (en längre redogörelse med fotografier kommer i lägenheten då allt börjar bli färdigt!) så satte vi oss åter i bilen och åkte till lägenheten. Högst upp i huset ligger lägenheten och den är i väldigt fint skick!

Eftersom alla har olika smak och stil, så kände vi att vi dock ville måla om i sovrummet så sagt å gjort, vi styrde bilen mot Byggmax för att 10 minuter innan dom stängde, komma ut med en sidenmatt 10 liters vit målarfärgsburk. Denna tillsammans med två rollers, en pensel, en tub med spackel och två spackelspadar fick bli grunden för sovrummet. Väl hemma i gamla lägenheten plockade vi på oss målarkläder, en trappstege, en strålkastare och min bärbara stereo innan vi traskade till lägenheten och påbörjade målandet.

Efter någon timme tittade min och Mr Right´s gemensamma vän Daniel förbi och hjälpte till att spackla ena hallväggen.

Vid 20:30 insåg vi att sovrumsväggarna inte skulle kunna ta emot mer färg utan lite vila och traskade hem. Kvällen avslutades, dödströtta, i soffan framför den verklighetsbaserde filmen "Jakten på lycka".