Världens bästa fästman är Mr Right.

Hur jag vet detta? Jag har määäääängder med exempel men ett som snart (om sisodär en timme) blir aktuellt är det faktum att Mr Right, med det sista av sina saker, igår kom till Stockholm och mig. Vi ägnade hela gårdagskvällen åt att möblera om i sovrummet och hallen, för att göra plats åt Mr Rights skrivbord.

Idag, om som sagt var ca en timme, kommer Mr Right´s väckarklocka att ringa och då blir det en snabb frukost innan vi åker hem till mamma och pappa där syrran just nu bor. Där ska vi hämta upp henne för vidare transport till OKQ8 där syrran hyrt ett släp. Då släpet är påkopplat på Skruttis så bär det av hem till mamma och pappa igen för att lasta in alla dom saker som syrran ska ha med sig till sitt nya boende som lustigt nog är i Karlstad (Mr Right och syrran byter stad med varandra). Så Mr Right som var i Karlstad så sent som igår eftermiddag åker nu tillbaka till Karlstad med mig och syrran och hela stora släpvagnen. Eventuellt ska vi, när släpet är fyllt med syrran saker, åka förbi IKEA i Kungens kurva så att syrran kan få köpa med sig en 120 cm säng, annars köper vi den i Karlstad under dagen.

Väl framme i Karlstad lär det bli en hel del spring i trapporna innan allt är på plats i syrrans studentrum och sedan ska vi påbörja monteringen av alltihopa innan vi på kvällen ska få en middag hos mina underbara svärföräldrar! Jag ser fram emot att syrran får träffa Mr Rights bror (som lovat att hjälpa till med allt bärande av möbler - snälla han!) och Mr Right´s föräldrar. Sen återstår bara att mamma och pappa får träffa dom vid ett lämpligt tillfälle.

Vi får väl se om vi orkar med en liten utgång senare på kvällen (för att visa syrran runt lite) eller om vi är alldeles för trötta :) Imorgon söndag har jag i alla fall lovat syrran en liten guidad tur både på stan och utanför stan, innan vi så småning om vänder om hem till Stockholm.

Skriv en kommentar