Brygghäng.

I fredags åkte jag till Karlstad och Mr Right vid lunch, men först tog jag en kopp kaffe med mamma. Väl framme i Karlstad så packade jag ur Skruttis (Saaben) och sedan tog Mr Right och jag en sväng genom stan ner till Barbro´s brygga och Ankdammen där vi mötte upp Mr Right´s bror och deras gemensamma vän med flickvän.

Både Barbro´s brygga och Ankdammen ligger vägg-i-vägg med varandra nere vid vattnet och om jag förstått det hela rätt så delar dom även på bryggan, så om jag var på Barbro´s eller Ankdammen har jag ingen större koll på. Det jag däremot vet är att vi (jag, Mr Right, Mr Right´s bror, brödernas vän K och K´s flickvän) satt och hade det oförskämt bra i solen på bryggan. Restaurangen hade premiär för säsongen och därför var det halva priset på hela menyn - inte helt fel!

Vi åt en varsin köttbit som var allt annat än GI men ibland får man unna sig saker och särskilt då det inte sker ofta.

I lördags hade Mr Right och jag tänkt ta sovmorgon men vid halv nio ringde telefonen och Mr Right´s kollega var i "nöd", så vi  rycktes upp ur sängen och fick åka till hans undsättning. Mr Right gjorde således 3 timmar övertid på lördagmorgonen och då vi inte hunnit äta frukost innan vi fick åka iväg så då Mr Right slutade jobba så köpte vi en varsin sallad och åkte ut till Skutberget där vi satte oss på klipporna i solen. Mätta och belåtna åkte vi sedan hem till Mr Right´s föräldrar där vi pysslade lite med Skruttis som skulle få två nya emblem.

På kvällen grillade vi hos Mr Right´s föräldrar och vi sov även över där tills idag då jag åkte hem.

Skriv en kommentar