Besök och balkongfix.

I fredags kom Mr Right´s bror Johan på besök från Karlstad. Vi åt tacos och umgicks framför Forza 4. Igår, lördag började vi morgonen med en stor frukost innan vi tog en promenad längs den närliggande sjön. Efter det åkte vi till NetonNet för att köpa en optisk kabel så att vi kan överföra TV:ns ljud till vårat hemmabiosystem. Efter NetonNet fortsatte vi till Plantagen där vi köpte en balkonglåda, lite tallris, en ljusslinga och lite kaminvätska.

På eftermiddagen åkte Johan för att träffa en tjej han känner i Stockholm och Mr Right och jag åkte till Brännkyrka kyrka för att tända två gravljus på farmor och farfars grav. Det var proppfullt med bilar på kyrkogårdens parkering men tillslut fann vi en plats. Väl hemma igen kröp vi upp i soffan framför TV:n. Jag vet inte om det är mörkret eller att vi hade en rätt hektisk dag, men jag var jättetrött när vi väl satte oss i soffan och somnade inte kort därefter.

Idag söndag vaknade jag rätt tidigt och smög upp. Fixade frukost till Mr Right och när vi båda vaknat till liv gav vi oss av till Plantagen för att handla ytterligare en stor- och en liten balkonglåda, en längre ljusslinga, lite mer tallris, en 120 cm platsgran, lite julgranskulor och en ljusslinga för innebruk. Nöjda över köpet åkte vi hem till m&p och tog en promenad. Kul att se något annat än våran normala promenadrunda.

Väl hemma började vi plantera i dom två andra balkonglådorna innan vi bar upp balkongmöblerna på vinden. Kvällen har vi spenderat tillsammans med Johan och Daniel som också kom förbi. Det blev indisk middag och en film från 1999.

Skriv en kommentar