Det blåser storm.

Det blåser storm utanför och inne sitter vi, uppkrupna i ett varsitt hörn av soffan, med en varsin laptop i knät och enbart en massa levande ljus som ljuskälla. Spotify spelar "Best of Anna och Mr Right" och det finns ingen annan stans jag skulle vilja vara är just här, uppkrupen i soffan.

Direkt efter jobbet idag hämtade Mr Right upp mig i Skruttis och vi åkte gemensamt till IKEA för att titta på någon form av förvaring för våra ytterkläder. Det hela slutade med att vi tog en fika på IKEA för att inte göra några dumma (läs; onödiga) köp och vi kom hem med en bräda beklädd med fem stycken krokar, två förvaringslådor att ha diverse saker i och två nya, vita så kallade "kryddhyllor" till köket.

Märkligt hur IKEA fått en hel planet att tycka att det är "kul" att först betala för sakerna och sedan sitta och granska en bruksanvisning för att förstå hur man ska få ihop det man precis köpt. Ingar måste vara vårat genom tiderna största geni! Idag bestod förvisso bara ihop monteringen av dom två lådorna, men ändå... :)

Skriv en kommentar