Från sydspetsen till Värmskog...

 
I fredags fick Mr Right och jag besök av våran gemensamma vän Daniel som inte varit här sedan vi flyttade in den 26 maj. Daniel fick se skillnaden mellan då - flyttkaos och nu, rätt bra ordning och reda ;)
 
I fredagskväll gjorde vi hemmagjord pizza med massa gott på och lagom till vi ätit färdigt så kom Mr Right´s bror förbi och vi blev sittandes i soffan framför filmen "Kvarteret Skatan åker till Laholm". Sjuuukt rolig film som bidrog till en hel del skratt. Rekommenderas varmt. När filmen var slut förflyttade vi oss ut till terassen där vi blev sittandes ett bra tag.
 
På lördagen vaknade vi i hyfsad tid och bestämde oss för att göra lite ärenden på stan innan vi tillslut åkte hem till svärföräldrarna och hämtade upp Milou. Vi tog en sväng till djuraffären och köpte bland annat ett tuggben och en hård boll som Milou skulle få leka med. När vi kom hem till lägenheten så kastade vi upp tuggbenet och bollen innan vi gick ut på en promenad. Vi bestämde oss för att gå till Mariebergsskogen och ut på en av promenadstigarna längs parken men vips så var vi på väg mot gamla flygplatsen och innan vi var hemma igen hade nästan två timmar gått... Lång och ack så välbehövd promenad!
 
 
Igår söndag tog vi en sväng till sydspetsen ute på Hammarö och när vi väl kommit fram till klipporna efter en kort promenad så fick Daniel för sig att bada! Galning! Det blåste rejält och vågorna på Vänern var så höga att jag och Mr Right skämtade om att vi kanske skulle bli tvugna att ringa dit räddningstjänsten.
 
 
På väg tillbaka mot stan så bestämde vi oss för att dagens äventyr inte var över utan vi åkte bara hem och bytte bil till V50 och sedan bar det av mot Värmskog och det väl omtalade räksmörgås caféet som finns där. Mr Right och jag har pratat i två års tid om att vi ska åka dit och en gång försökte vi men då hade caféet stängt. Igår lyckades vi och beställer du in en räksmörgås XL så får du mer räkor än smörgås :)


 
En inte helt fel avslutning på helgen! :)

Skriv en kommentar