Nio flyttkartonger och en Milou!

Åkte till Karlstad igår. I svinottan gick vi upp, Mr Right och jag. Fixade det sista och en stund efter klockan åtta kom våran gemensamma vän Daniel. Då packade vi in nio flyttkartonger i bilarna och körde mot Karlstad.

Tanken var att vi skulle komma fram till Karlstad, bära upp alla flyttkartongerna och sedan åka på en bilutställning där Mr Right´s bror och pappa skulle ställa ut sina två bilar. Då vi kom fram hade vi precis mötts av lite lätt duggregn så bilutställnings-suget infann sig aldrig. Istället bar vi upp alla flyttkartonger och började montera köksbordet som vi köpt på IKEA då senast vi var i Karlstad.

När bordet var monterat så fortsatte vi hem till svärföräldrarna och presenterade Daniel för min svärmor som var hemma med Milou och sedan var det dags för Daniel och Milou att återförenas. Senast dom sågs var Milou bara en mini-me, men nu, snart 9 månader gammal har han lämnat det "värsta" valpstadiet och istället blivit en unghund :) När vi både klappat, pussat, kramat och lekt med Milou så tog jag och Mr Right med Daniel på en Karlstad sightseeing innan det var dags för svärföräldrarna att tända grillen. Kvällen tillbringades tillsammans med svärföräldrarna och Milou som var mysigare än på mycket mycket länge.

Det var riktigt tungt att åka tillbaka till Stockholm idag med vetskapen om att vi inte får träffa våran lilla älsklings Milou förrän flytten går den 26 maj. Men men... nu börjar nedräkningen!

Skriv en kommentar